Strategi for sosiale medier

image

Nå er konferansen Social Media Strategies akkurat ferdig i San Francisco. Her har det vært mange interessante innlegg, og en ting som overrasket meg, var at det ble streamet direkte fra konferansen ved hjelp av Qik.

Jeg har brukt Qik litt, og gjorde en liten test på kurset Skoleutvikling i det digitale nettsamfunnet.

Her er videoen fra den seansen. Det rare er at Qik har en forsinkelse på 8-15 sekunder, det er i alle fall mine erfaringer, så er du altså på nett, synlig for hele verden fra din egen mobiltelefon. Hvor lang tid tar det før vi kan gjøre dette i HD? Og hva er rettighetene til å sende tv fra fotballkampene på Ullevål Stadion verdt da? Kanskje står det 20 000 mennesker med HD-kamera og sender live om 5 år ?

På konferansen i SF ble det i alle fall sendt med Qik, Twitter ble brukt og selvsagt ble det også brukt andre sosiale medier.

Jeg lurer på når vi kommer til å kjøre slike konferanser utelukkende fra hjemmekontoret eller stua? Hvis presentasjonene går på nettet, diskusjonene kan følge etter, vi kan prate med de andre deltakerne via Twitter, så er det jo bare festen som mangler. Men kan den gjøres virtuell?

Da TorG fylte 50 år for maaaange år siden, satt en av deltakerne på Sørlandet, mens festen var i Trondheim. Ved enden av bordet var det en skjerm og på skjermen så vi en pyntet ung herre, som satt og spiste, og vi kunne prate med han.

Tillegg: Dette ble skrevet i Microsoft Live Writer, og nå opplever jeg det samme som jeg har opplevd før, at videoer som jeg legger inn i teksten rett og slett blir borte når dette publiseres. Derfor ser innlegget rart ut grafisk og videoen fra Qik er blitt borte. Men du kan finne den igjen på http://www.qik.com/arnek

Legg igjen en kommentar

Filed under emarketing, foredrag, refleksjon, Skole, sosiale nettverk, teknologi, web2.0

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s