Ledere som blogger i Rogalands vgs

image

Over 100 skoleledere på kurs i digital kompetanse gjør at det alltid er noen som tar tak, og tester ut nye samarbeidsformer mer aktivt enn andre. På denne siden har jeg lagd en oversikt over de mest aktive bloggene. Her er mange spennende diskusjoner. Bidra i nettverket ved å gå inn på bloggene, kommenter innleggene. Skriv om noen av de samme temaene selv og legg lenke til andre blogger.

Å blogge er på sett og vis en «livsstil». Det er ikke så vanskelig når du har holdt på en stund, men det kan nok være skummelt i startfasen. Så er jo også spørsmålet hvor «tabloid» en skal være i sine uttallelser på bloggen. Jeg har vel valgt noe som ligger mellom en muntlig diskusjon og et mer omfattende faglig innlegg i de fleste av mine innlegg. Det har blant annet ført til at denne artikkelen er blitt kommentert av noen som nok mener det tabloide perspektivet er for dominerende.

Kommentaren fra bibliotekarene fortjener imidlertid en mer omfattende kommentar, så den vil jeg ta i et eget blogginnlegg seinere. Jeg setter pris på innspillet.

Men kikk på siden over Rogalandsbloggere og kursbloggere, og se om du kan bidra til å få trafikken i nettverket i gang.

Siden er forøvrig lagd i Netvibes, som er veldig godt egnet til å lage slike oversikter. Det tok meg maksimum 5 minutter å opprette den, når jeg først hadde lenker til de aktuelle bloggene, og det hadde jeg fått fra Elisa.

 

1 kommentar

Filed under læring, refleksjon, Skole

One response to “Ledere som blogger i Rogalands vgs

  1. Fin oversikt, jeg har lagt de til i min Netvibes. Jeg prøvde å bruke deleknappen på din offentlige side og sende til min private, men det fikk jeg ikke til. Har du fått til det?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s