Paven på sosiale nettverk

image

Nå kan du følge Paven på din iPhone eller iPod touch. Han har skjønt at sosiale medier handler om kontakt mellom mennesker, om nye typer relasjoner og at dette gir nye muligheter for kontakt også for dem som har et budskap.

Hadde Arild Edvardsen levd i dag, er jeg sikker på at han hadde vært en racer på Facebook, Twitter, LinkedIn og andre sosiale nettmedier. Dette er vår tids infrastruktur for sosial samhandling, som visjonen til Marc Zuckerberg ble uttrykt i Facebooks spede barndom.

Og fremdeles diskuterer vi om dette er noe vi må forholde oss til her hjemme. Det er vel sikkert noen som ikke har telefon også, eller?

1 kommentar

Filed under refleksjon

One response to “Paven på sosiale nettverk

  1. – Og kanskje til og med enkelte som fortsatt klarer seg uten strøm og innlagt vann hjemme? For stadig flere av oss er det nå like naturlig å ha internett som telefon, strøm og vann. Og sosiale nettvaner er like selvfølgelig som det tidligere har vært å møtes ved vannposten for å høre siste nytt. Det er midlene som endrer seg, ikke menneskene, for å ta en kraftig omskrivning av Sigrid Undsets kjente ord! Paven er velkommen på både Facebook og Twitter, og det er norske tvilere også. Det er visst typisk norsk å tvile på at noe er godt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s